تست گال در شمال تهران | آزمایشگاه فارابی

آزمایش تشخیص بیماری گال در بهترین مرکز تخصصی - آزمایشگاه فارابی


آزمایش گال در تهران

احتمالاً تاکنون نام گال به گوشتان خورده است، این بیماری پوستی بر اثر آکنه گال ایجاد و منتقل می یابد و باعث ایجاد عارضه های پوستی می شود که می توان آن را با پماد و داروها درمان کرد. بیماری گال در تمام دنیا وجود دارد و در تمام گروه های سنی مشاهده می شود، این بیماری مسری است و می تواند از طریق تماس نزدیک منتقل یابد. در این مقاله سعی داریم شما را با آزمایش گال در شمال تهران و نوع تشخیص آن آشنا کنیم، لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

لطفا دقایقی را برای مطالعه مطلب پیش رو با ما همراه باشید.

بیماری گال چیست؟

گال یک بیماری پوستی می باشد و توسط آکنه ای به نام Sarcoptes scabiei ایجاد می شود که آکنه میکروسکوپی هشت پا می باشد. این آکنه های میکروسکوپی می توانند در صورت عدم درمان به مدت طولانی روی پوست شما زندگی کنند و به سرعت تکثیر شوند که باعث ایجاد قرمزی روی پوست و خارش می شود. بیماری گال انواع مختلفی دارد که شامل بیماری پوسته دار، ندولار، تاول و پوست سر می شوند.

تشخیص بیماری گال در تهران | آزمایشگاه فارابی
تست بیماری گال با بهترین تجهیزات – آزمایشگاه فارابی

علائم بیماری گال

شروع علائم بستگی به این دارد که آیا فرد اولین بار است که به این بیماری مبتلا می شود یا خیر، وقتی فردی اولین بار به این بیماری مبتلا می شود ممکن است ۴ تا ۸ هفته طول بکشد تا علائم دیده شوند که این مدت زمان در ابتلاهای بعدی کمتر می شود به طوری که بین ۱ تا ۴ روز علائم مشاهده خواهند شد. برخی از علائم این نوع بیماری در ادامه برای شما بیان می شود.

  1. خارش پوست که امکان دارد در هنگام شب ها بیشتر شود به طوری که خواب را نیز سخت خواهد کرد.
  2. برجستگی های روی پوست که در اثر خاراندن ممکن است عفونی شوند.
  3. زمانی که آکنه وارد پوست می شود خطوطی را ایجاد می کند که اغلب در چین های پوستی قرار دارند. این خطوط پوستی ممکن است شبیه کهیر، نیش، برآمدگی، تاول و جوش باشند.
  4. در این بیماری نیز زخم هایی در قسمت های آلوده پوست که خارش داده شده است به وجود می آید.

لذا برای تشخیص جوش ها در هر ناحیه پوست توصیه می کنیم مطلب جوش در هر منطقه از پوست نشانه چیست؟ را مطالعه نمائید.

آزمایش گال

پزشک متخصص با انجام معاینه فیزیکی و بررسی پوست شما می تواند قسمت هایی که دچار آسیب شدند را تشخیص دهد، در بعضی مواقع ممکن است پزشک با استفاده از سوزن با برداشتن آکنه از روی پوست شما این بیماری را تشخیص دهد.
در صورتی که آکنه پیدا نشود پزشک با خراشیدن قسمتی از پوست نمونه بافتی را برمی دارد و سپس این نمونه در زیر میکروسکوپ قرار خواهد گرفت تا بیماری گال تائید شود.
آزمایش جوهر گال یکی دیگر از روش های تشخیص بیماری گال است. در این روش مسیر های سوراخ در پوست که توسط آکنه ها ایجاد می شود معلوم می شود. برای انجام این آزمایش پزشک مقداری جوهر را با استفاده از خودکاری روی پوست بیمار می ریزد، سپس با پاک کردن جوهر، مقداری در داخل تونل ها باقی می ماند که در اینصورت به راحتی می توان بیماری گال را تشخیص داد.

تشخیص بیماری های پوستی در تهران |آزمایشگاه فارابی
آزمایش گال در بهترین مرکز تخصصی تهران – آزمایشگاه فارابی

درمان بیماری گال

برای درمان گال لازم است که با استفاده از پماد ها و داروها آکنه ها و تخم ها از بین روند. با دستور پزشک شما باید دارو را به کل بدن خود بمالید و ۸ تا ۱۲ ساعت دارو را روی بدن نگه دارید. به دلیل شیوع بالای این بیماری بهتر است که تمام خانواده علی رغم اینکه مبتلا نمی باشند هم نیز از پماد ها استفاده کنند.
لباس ها و حوله های بیمار باید مرتب با آب داغ شست و شو شوند و قالی ها و مبلمان به طور دقیق جارو شوند. اگر بیمار دچار خارش شدید بود پزشک برای درمان آن دارو تجویز می کند، همچنین خارش را می توان با استفاده از کمپرس سرد کاهش داد.
در صورتی که پوست دچار عفونت شد پزشک نیز با تجویز دارو های مخصوص عفونت را کاهش می دهد.
کرم هایی که پزشکان اغلب برای درمان تجویز می کنند عبارتند از: کرم پرمترین که آکنه های گال و تخم ها را از بین می برد، کرم گوگرد داروی مؤثر در درمان گال می باشد، ایورمکتین و دیگر داروها که توصیه می شود برای درمان سریع به طور مرتب استفاده شود.

روش های انتقال گال

بیماری گال مسری می باشد و از طریق تماس با فرد مبتلا منتقل می شود البته با رعایت فاصله و نکات می توان از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد. در ادامه برخی از راه های انتقال بیماری ذکر می شود.

  1. این بیماری بر اثر تماس پوست فرد بیمار با پوست سالم منتقل می شود.
  2. حیوانات منشأ این بیماری نمی باشند و نمی توانند این بیماری را منتقل کنند.
  3. احتمال انتقال گال در استخرهای شنا بسیار کم است.
  4. یکی دیگر از روش های انتقال بیماری گال تماس با لباس، حوله و ملحفه های فرد بیمار است به همین دلیل توصیه می شود که البسه و حوله های فرد بیمار به طور مرتب با آب داغ شست و شو شود.
  5. لازم به ذکر است تماس مستقیم با اشیای سفت و خشک مورد استفاده توسط بیمار از عامل های انتقال این بیماری نمی باشد.

پیشنهاد پایانی به شما سروران عزیز

گال یک نوع بیماری پوستی می باشد که توسط نوعی آکنه میکروسکوپی ایجاد می شود، این آکنه روی پوست زندگی می کند و با تخم ریزی در پوست بیشتر می شود. از علائم اصلی این بیماری خارش و بثورات پوستی می باشد، اگر شما هم نیز این علائم را در پوست خود دارید توصیه می شود برای آزمایش گال در شمال تهران به آزمایشگاه فارابی مراجعه نمائید. آزمایشگاه فارابی دارای تجهیزات پیشرفته و کادر مجرب می باشد که به شما در تشخیص سریع این بیماری کمک می کنند.

راه های ارتباطی با ما

۰۲۱۲۲۲۲۹۸۶۲

آدرس آزمایشگاه

تهران، خیابان شریعتی، نبش ظفر

۵/۵ - (۳ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =