بررسی هزینه آزمایش قارچ های پوستی
آزمایش های قارچ پوستی در جهت تشخیص عفونت های پوستی انجام می گیرند. عفونت های قارچی بسیار شایع هستند و می توانند بر روی پوست و ناخن ها تأثیر بگذارند و منجر به ایجاد بثورات پوستی گردند.
معمولاً این عفونت ها با علائمی همچون جوش های قرمز، خارش پوست، ناخن های شکننده و لک های سفید در داخل دهان همراه هستند و هنگامی که پزشک با مشاهده این علائم مشکوک به عفونت قارچی پوست می شود این آزمایش را برای بیماران تجویز می نماید.
اگر شما هم برای انجام این آزمایش با این سوال مواجه هستید که هزینه آزمایش قارچ پوستی چقدر است؟ این مطلب را تا انتها مطالعه فرمائید تا ضمن اطلاع بیشتر در رابطه با بیماری قارچ های پوستی راهنمایی های لازم برای انجام این آزمایش را کسب نمائید.
لطفاً اندک زمانی را جهت مطالعه مطالب ذیل با ما همراه باشید.
قارچ های پوستی چیست؟
قارچ پوستی نوعی بیماری پوستی است که از طریق عفونت های قارچی به وجود می آید. این عفونت می تواند بر روی پوست، ناخن ها و موها تأثیر بگذارد و با علائمی همچون قرمزی و التهاب، خشکی پوست، بثورات پوستی و ترک های پوستی همراه باشد.
از آنجا که این قارچ ها اغلب در محیط های گرم و مرطوب رشد می کنند بروز این بیماری در نواحی از بدن که بیشتر تعریق می کند بیشتر است.
لذا به طور کلی این عفونت ها دو دسته هستند که شامل عفونت های قارچی سطحی و عفونت های قارچی سیستمیک می شوند. عفونت های قارچی سطحی فقط بر روی لایه های سطحی بدن همچون پوست و اندام تناسلی مشاهده می شوند و از شایع ترین نوع عفونت های قارچی به شمار می روند.
اما عفونت های قارچی سیستمیک می توانند خطرناک تر از عفونت های سطحی باشند. لذا کسانی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند بیشتر در معرض ابتلا به این عفونت قرار دارند. در برخی موارد این عفونت ها از طریق عفونت های قارچی سطحی ایجاد می شوند. حتی ممکن است از طریق تماس مستقیم و تنفس هاگ های ریزی که برخی از قارچ ها تولید میکنند عفونت های قارچی وارد بدن شوند.
علل ابتلا به عفونت های قارچی
شاید این سوال برای شما هم پیش آید که چرا انسان ها به عفونت های قارچی مبتلا می شوند؟
از شایع ترین علل های ابتلا به قارچ پوستی که قبلاً نیز به آن اشاره نمودیم می توان سیستم ایمنی ضعیف را نام برد. بیماران مبتلا به سرطان، دیابت، ایدز و سایر بیماری های مزمن از جمله کسانی هستند که سیستم ایمنی ضعیفی داشته و از همین رو بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار می گیرند.
کسانی که طی مدت زمان طولانی داروهای آنتی بیوتیک مصرف می کنند در معرض خطر عفونت های پوستی قرار خواهند داشت. زیرا مصرف آنتی بیوتیک ها می تواند تعادل میکروبی پوست را بر هم زند و منجر به رشد قارچ ها شود.
تماس با سطوحی که آلوده به قارچ هستند همچون لباس های مشترک و زمین های عمومی میتواند احتمال ابتلا به عفونت قارچی را افزایش دهد.
همانطور که قبلاً اشاره نمودیم عفونت های قارچی در گرما و رطوبت بیشتر هستند. پس اگر شما هم جزء آن دسته افرادی هستید که زیاد عرق می کنید می توانید در معرض ابتلا به این عفونت قرار بگیرید.
آزمایش عفونت های قارچی
آزمایش عفونت قارچی یا اسمیر قارچ به منظور تشخیص عفونت های قارچی در بدن مورد انجام می شود. این آزمایش از طریق جمع آوری نمونه ای از مایع یا بافت بدن همچون خلط ریه یا بیوپسی از استخوان صورت می گیرد و با بررسی از طریق میکروسکوپ اطلاعات مفیدی را در اختیار پزشکان قرار می دهد.
برای انجام آزمایش اسمیر قارچ ابتدا تکنسین آزمایشگاه ناحیه مورد نظر را با استفاده از محصول ضد عفونی کننده تمیز می کند تا از ایجاد هر گونه آلودگی جلوگیری شود. سپس از طریق سواپ استریل نمونه کوچکی را از بافت یا مایع در بدن جمع آوری می کند و آن را بر روی لام میکروسکوپ منتقل می نماید تا بررسی های لازم صورت بگیرد. لذا در صورتی که عفونت های قارچی شدید باشند ممکن است آزمایشات دیگری همچون تست خون نیز برای تشخیص دقیق تر درخواست شود.
لازم به ذکر است که پیش از انجام آزمایش نیازی به آمادگی های خاصی نخواهد بود. اما بهتر است چندین نکات مهم را در نظر بگیرید که در ادامه مطلب به آن اشاره خواهیم نمود.
آمادگی های لازم برای انجام آزمایش عفونت های قارچی
- در صورتی که بیمار داروهای آنتی بیوتیک یا ضد قارچ مصرف می کند حتماً پیش از انجام آزمایش بایستی با پزشک متخصص درباره آن مشورت نماید.
- برای نمونه گیری از ناخن نباید از لاک ناخن استفاده شود.
- تا دو روز قبل از نمونه گیری از شستن موها، پوست و ناخن جلوگیری گردد.
نتایج آزمایش عفونت های قارچی
در صورتی که در نتایج آزمایش عفونت های قارچی تشخیص داده شوند به این معنی است که فرد مبتلا به بیماری عفونت قارچی است. ممکن است پزشک متخصص برای تشخیص دقیق تر آزمایشات دیگری را تجویز نماید.
همچنین آزمایش تعیین حساسیت نسبت به داروهای ضد قارچ انجام می شود تا بر این اساس داروهایی که قارچ نسبت به آن ها حساسیت دارد و برای درمان مؤثر هستند تعیین شوند.
هزینه آزمایش عفونت های قارچی
در پاسخ به این سوال که هزینه آزمایش قارچ پوستی چقدر است؟ باید بگوییم که به طور کلی هزینه های آزمایش های پزشکی به طور سالیانه و بر اساس تعرفه های آزمایشگاهی تعیین می گردد. لذا برخی از عوامل همچون نوع بیمه پایه، نوع بیمه تکمیلی و روش آزمایشگاهی در هزینه های آزمایش مؤثر خواهند بود.
شما می توانید برای اطلاع دقیق از اینکه هزینه آزمایش قارچ پوستی چقدر است؟ با شماره های درج شده آزمایشگاه فارابی در انتهای مطلب تماس بگیرید.
پیشنهاد پایانی به همراهان گرامی
آزمایشگاه فارابی یکی از بهترین آزمایشگاه های پاتوبیولوژی در تهران می باشد که خدمات نمونه برداری برای تشخیص بیماری های قارچی را با بهترین تجهیزات در محیطی مجهز و بهداشتی ارائه می نماید.
شما می توانید جهت ثبت درخواست آزمایش و اطلاعات بیشتر درباره هزینه آزمایش قارچ پوستی چقدر است؟ از طریق راه های ارتباطی ذیل با تکنسین های مجرب آزمایشگاه فارابی در ارتباط باشید.
راه های ارتباطی با ما
آدرس آزمایشگاه
تهران، خیابان شریعتی، نبش ظفر
بدون دیدگاه