تفسیر آزمایش Anti Musk | آزمایشگاه فارابی

پاسخگویی سریع آزمایش در آزمایشگاه فارابی


تفسیر آزمایش Anti Musk | آزمایشگاه فارابی

این آزمایش برای بررسی و تشخیص یک زیر گروه خاص از بیماری میاستنی گراویس انجام می پذیرد. معمولاً افرادی که دارای احساس ضعف و خستگی هستند و اختیار اندام های تحت کنترل خود را از دست می دهند بعد از مراجعه به پزشک انجام این آزمایش تجویز می شود. تفسیر آزمایش Anti Musk بر مبنای شناخت آنتی بادی های علیه کنتاز مخصوص عضله ها (پروتئینی ضروری برای حفظ سلامت اتصالات عصبی عضلانی) را تشخیص می دهند.

آزمایشگاه فارابی واقع در شمال تهران به عنوان بهترین آزمایشگاه تخصصی می تواند تفسیر آزمایش Anti Musk را به بهترین نحو و توسط پزشکان زبده و کاردان انجام دهد.

لطفاً ۳ دقیقه ای جهت مطالعه محتوای پیش رو با ما همراه باشید.

آزمایش Anti Musk چیست؟

در حقیقت این آنتی بادی ها توسط سیستم ایمنی بدن تولید می شوند. اما این آنتی بادی ها به اشتباه پروتئین های مرسوم به کیناز های اختصاصی را مورد حمله قرار می دهند.
در نهایت پس از مراجعه به آزمایشگاه های تخصصی این آنتی بادی ها در خون افرادی که به بیماری میاستنی گراویس مبتلا هستند را مورد بررسی قرار می دهند.

بیماری میاستنی گراویس چیست؟

می توان گفت بیماری میاستنی گراویس به یک اختلال مزمن خود ایمنی می گویند. در این اختلال سیستم های دفاعی بدن به بافت های خود حمله می کنند و موجب ایجاد ضعف در عضلات می شوند. این بیماری محدوده سنی خاصی ندارد و ممکن است در هر بازه سنی پدیدار شود.
البته شایان ذکر است که این بیماری در بانوانی بین سنین ۲۰ الی ۴۰ سال شایع تر است.
این بیماری عموماً چشم و صورت را درگیر می کند و به مرور زمان به سایر قسمت های بدن نیز سرایت می کند. در حقیقت میزان شدت ضعف در این بیماری در هر فرد متفاوت است. پس می توان در برخی از افراد افزون بر ضعف استرس و عفوت ها را به دنبال داشته باشید.

بیماری میاستنی گراویس چیست؟ | شمال تهران
معتبر ترین مرکز تفسیر آزمایش Anti Musk در شمال تهران

علل مبتلا شدن به بیماری میاستنی گراویس

این بیماری به علت اختلال در سیستم ایمنی بدن به وجود می آید و باعث تضعیف عضلات ارادی می شود. در حقیقت علت های مختلفی در ابتلا به این بیماری وجود دارد. در ادامه به بررسی هر کدام از آن های می پردازیم.

آنتی بادی و گیرنده های عصبی

انتقال دهنده های عصبی در قسمت های گیرنده سلول عصبی بدن وجود دارند. ابتلا به این بیماری در بعضی از قسمت های گیرنده سلول عصبی دچار انسداد می شود و یا از بین می‌روند.
پس ارتباط بین عضله و عصب از بین می‌رود. در این بیماری آنتی‌ بادی‌‎ هایی تولید می‌شود، که این آنتی‌ بادی‌ ها باعث می‌‎شود استیل کویین که یک گیرنده عصبی در قسمت اتصال عصب و عضله است تخریب و یا مسدود شود. در نتیجه بر اثر این تخریب، هماهنگی بین اعضا از بین می رود و توانایی حرکت در آن‌ ها با مشکل مواجه می‌شود.

غده تیموس

بخشی از سیستم ایمنی بدن را غده تیموس شکل می دهد. غده تیموس در قسمت بالایی زیر استخوان قفسه سینه را می گیرد. این غده باعث تحریک و تولید آنتی بادی هایی می شود که استیل کویین را مسدود می کنند.
این غده در ابتدای تولد نوزاد بزرگ است و سپس با افزایش سن کاهش می یابد.
اما در افراد بزرگسال مبتلا به بیماری میاستنی گراویس اندازه غده تیموس بزرگ است.

سایر عوامل بروز ابتلا به بیماری میاستنی گراویس

این بیماری یک بیماری است که قدرت سرایت به افراد دیگر را ندارد یا به عبارتی واگیر دار نمی باشد. همچنین این بیماری از طریق وراثت از نسلی به نسلی دیگر به احتمال خیلی کم انتقال می یابد.
اگر در شرایطی بیماری از مادر باردار به فرزند منتقل شود، نوزاد بلافاصله بعد از تولد تحت درمان قرار می گیرد. عموماً تا سن دو ماهگی این بیماری درمان می شود و اثری از آن باقی نمی ماند.

اندام ها و سایر قسمت های بدن در میاستنی گراویس

همانطور که پیش تر ذکر شد؛ این بیماری ابتدا چشم ها و صورت را تحت تاثیر قرار می دهد.  سپس به سایر بدن همانند گردن، بازوها و پاها سرایت می کند. ضعف پدید آمده در قسمت بالایی بدن بیشتر از پاها می باشد.
در نهایت این بیماری می تواند باعث بروز مشکلاتی شود که در ادامه به آن ها اشاره نموده ایم:

  1. مشکل در بالا نگه داشتن سر
  2. به وجود آمدن مشکل در پیاده روی
  3. در انجام کار های فیزیکی همانند بلند کردن وسایل، بلند شدن از حالت نشسته به ایستادن، بالا رفتن از پله ها، مسواک زدن یا شستن موها
  4. بروز درد عضلات بعد از حرکت دادن آن ها
اندام ها و سایر قسمت های بدن در میاستنی گراویس | شمال تهران
حضور بهترین پزشک در آزمایشگاه فارابی

علائم بیماری میاستنی گراویس چیست؟

این بیماری در فرد مبتلا به بیماری میاستنی گراویس در هر فرد به طور یکسان بروز نمی کند و ممکن است دارای علائم های مختلفی باشد. در ابتدا علائم فقط در اطراف چشم ها مشاهده می شود. اما با گذشت یک سال از شروع بیماری علائم به صورت، گردن و سایر بخش ها سرایت می کند و در نتیحه بیماری گسترش می یابد.
بروز مشکل در بلع از علائم دیگر بیماری میاستنی گراویس می باشد. این علائم موجب می شود بیمار را در خوردن غذا، نوشیدنی و مصرف قرص ها دچار مشکل نماید.
از علائم دیگر این بیماری می توانیم به بروز ضعف در عضلات گردن و دست و پاها اشاره نماییم که می تواند دست و پاهای فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
در نهایت با بروز چنین علائمی فرد مشکوک به بیماری میاستنی گراویس می باشد. پزشک در چنین شرایطی دستور به انجام آزمایش و تفسیر آزمایش Anti Musk می نماید.

چه زمانی آزمایش Anti Musk باید انجام گیرد؟

اگر هر یک از علائم ذکر شده در افراد به وجود آید یا که نتیجه آزمایش آنتی بادی گیرنده استیل کولین منفی شود و برای تفسیر آزمایش Anti Musk می توانید به آزمایشگاه مجهز فارابی مراجعه کنید. برای انجام این آزمایش احتیاجی به ناشتا بودن نمی باشد.البته لازم است که افراد تمامی داروها و مکمل هایی را که مصرف می کنند به پزشک متخصص اطلاع دهند.

پیشنهاد ما به شما عزیزان

با توجه به اهمیت این بیماری بنابر این بررسی دقیق آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. در نهایت می توان گفت این آزمایش باید در یک آزمایشگاه مجهز انجام پذیرد تا تفسیر آزمایش Anti Musk به درستی اجرا شود.

آزمایشگاه فارابی به عنوان بهترین آزمایشگاه برای انجام تست Anti Musk در شمال تهران می تواند بهترین گزینه برای انجام این آزمایش به شمار رود. بنابر این شما عزیزان می توانید برای برقراری ارتباط و دریافت نوبت از طریق پل های ارتباطی زیر اقدام نمائید.

راه های ارتباطی با ما

۰۲۱۲۲۲۲۹۸۶۲

آدرس آزمایشگاه تهران، خیابان شریعتی، نبش ظفر

۴.۵/۵ - (۲ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =