آیا ویروس اچ پی وی از بدن خارج می شود؟ | آزمایشگاه فارابی
ویروس پاپیلومای انسانی که به آن HPV نیز گفته می شود که می تواند باعث بروز زگیل های پوستی، زگیل سرطانی و انواع سرطان در افراد شود. این بیماری باعث رشد غیر طبیعی پوست یا غشای مخاطی و بروز زگیل می شود. برای پاسخ به آیا ویروس اچ پی وی از بدن خارج می شود؟ باید گفت؛ در برخی از موارد این عفونت به صورت خود به خود از بین رفته و بهبود پیدا می کند اما در برخی از افراد عفونت های HPV باعث بروز زگیل تناسلی در بدن می شود.
در صورت بروز علائم این بیماری پزشکان متخصص انجام آزمایش های مربوط به بیماری اچ پی وی را تجویز می نمایند.
شما عزیزان برای انجام این آزمایش و جوابدهی سریع و به موقع می توانید به آزمایشگاه فارابی مراجعه نمائید.
لطفا اندک زمانی جهت مطالعه مطلب ذیل با ما همراه باشید.
ویروس اچ پی وی چیست؟
ویروس پاپیلومای انسانی یک بیماری بسیار شایع در بین زنان و مردان است که از طریق تماس پوست به پوست از فردی به فردی دیگر منتقل می شود. این بیماری هم زنان و هم مردان را درگیر می سازد.
ابتلا به ویروس اچ پی وی می تواند باعث ابتلا به بیماری های همانند زگیل تناسلی و سرطان دهانه رحم شود. در حال حاضر بیش از ۱۰۰ نوع ویروس اچ پی وی وجود دارد.

آیا ویروس اچ پی وی از بدن خارج می شود؟
برخی از عفونت های HPV به علت مقاومت سیستم ایمنی بدن به صورت خود بخودی از بدن دفع می شوند. در واقع سیستم ایمنی بدن نقش بسیار مهمی در از بین بردن این مشکل برای افراد دارد. در واقع این ویروس پس از گذر یک الی دو سال توسط سیستم ایمنی بدن از بین می رود.
با این حال برخی از ویروس های اچ پی وی امکان دارد در بدن باقی مانده و باعث بروز عفونت های مزمن شوند. در نهایت عفونت های ایجاد شده با تغییرات سلولی موجب بروز بیماری هایی نظیر سرطان دهانه رحم، دهان و گلو می شوند.
برای تشخیص نوع این بیماری لازم است آزمایش های مورد نظر را انجام دهید تا نسبت به میزان خطر این ویروس آگاه شوید. لذا برای انجام آزمایشات می توانید به آزمایشگاه فارابی واقع در شمال تهران مراجعه نمائید.
علائم ویروس اچ پی وی در زنان
ویروس اچ پی وی در بانوان ممکن است به شکل برآمدگی های بسیار زیر در دهانه واژن، فرج، معقد، دهانه رحم، دهان، گلو و مجاری ادراری پدیدار شوند. بانوان مبتلا به این بیماری در هنگام رابطه جنسی دارای خونریزی و ترشحات غیر عادی هستند. البته این علائم در مراحل پیشرفته ای از این بیماری پدیدار می شود. از آنجایی که این بیماری برای بانوان بسیار پرخطر است توصیه می شود بانوان در فاصله زمانی مشخص برای انجام تست پاپ اسمیر به آزمایشگاه فارابی مراجعه نمایند.
علائم ویروس اچ پی وی در مردان
ویروس اچ پی وی در مردان معمولاً بدون ایجاد علائمی بروز پیدا می کند. در بیشتر موارد آقایان از ابتلای خود به ویروس اچ پی وی مطلع نمی شوند و عفونت های این بیماری پس از گذشت مدتی به صورت خودکار از بدن پاک می شود. البته اگر ویروس اچ پی وی از نوع شدید باشد، زگیل های برجسته یا صاف روی آلت تناسلی، کیسه بیضه، دهان، گلو یا کشاله ران ایجاد می شوند. این زگیل ها دارای درد نمی باشند و به صورت تکی یا خوشه ای پدیدار می شوند.
خطر ابتلا به ویروس HPV در چه عواملی دیده می شود؟
ابتلا به عفونت اچ پی وی دارای دلایل مختلفی می باشد که در ادامه برخی از آنها را بررسی نموده ایم.
تعداد شرکای جنسی
هرچه تعداد شرکای جنسی بیشتر باشد، احتمال ابتلا به عفونت اچ پی وی نیز افزایش می یابد. بدین صورت که برقراری رابطه جنسی با فردی که دارای چند شریک جنسی می باشد خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.
ضعف سیستم ایمنی
افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت HPV می باشند. مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی یا ابتلا به اچ آی وی و ایدز می تواند سیستم ایمنی را ضعیف کند.
مواردی از قبیل پوست آسیب دیده، استفاده از سرنگ آلوده، رعایت نکردن بهداشت و … نیز می توانند احتمال ابتلا به ویروس اچ پی وی را افزایش دهد.

آزمایش های مرتبط با ویروس اچ پی وی کدامند؟
تشخیص زگیل تناسلی کاری دشوار است که باید توسط پزشک متخصص و انجام آزمایش های متعددی برگذار شود. در صورتی که زگیل تناسلی با چشم قابل مشاهده نباشند، پزشک با در نظر گرفتن شرایط انجام آزمایش های متعددی را توصیه می کند. این آزمایشات شامل موارد زیر می شوند.
- تست پاپ اسمیر: برای تشخیص نهایی این ویروس در بانوان پزشک متخصص انجام آزمایش پاپ اسمیر را تجویز می کند. در این تست نمونه سلول های دهانه رحم یا واژن مورد بررسی قرار می گیرد.
- کرلوسکوپی: اگر نتیجه آزمایش اولیه مثبت اعلام شود، پزشک متخصص برای بررسی های بیشتر انجام این آزمایش را توصیه می نماید.
- تست دهانی: این آزمایش برای نموه برداری از زگیل های ایجاد شده در نواحی گلو و دهان انجام می شود.
برای انجام هر یک از این آزمایشات می توانید به آزمایشگاه فارابی به عنوان بهترین آزمایشگاه در شمال تهران مراجعه کرده و این آزمایشات را با مناسب ترین قیمت انجام دهید.
پیشنهاد ما به شما عزیزان
آیا ویروس اچ پی وی از بدن خارج می شود؟ در پاسخ به این سوال می توان گفت، ویروس اچ پی وی در صورت خفیف بودن پس از گذشت مدتی با کمک سیستم ایمنی از بدن رفع می شود. در غیر اینصورت توصیه می شود پس از مشاهده علائم اولیه برای انجام آزمایشات مربوطه اقدام نمائید.
آزمایشگاه فارابی به عنوان یکی از بهترین مراکز برای انجام تست اچ پی وی در آزمایشگاه شمال تهران شناخته می شود. این مرکز با در اختیار داشتن افراد متخصص آزمایشات لازم را در سریع ترین زمان ممکن انجام می دهد. لذا شما عزیزان برای برقراری ارتباط با این مرکز می توانید از طریق پل های ارتباطی زیر اقدام نمائید.
راه های ارتباطی با ما
آدرس آزمایشگاه
تهران، خیابان شریعتی، نبش ظفر
بدون دیدگاه