هزینه آزمایش ادرار 1401 - آزمایشگاه فارابی

انجام آزمایش ادرار با بهترین هزینه - آزمایشگاه فارابی


هزینه آزمایش ادرار ۱۴۰۱ در آزمایشگاه فارابی

آزمایش ادرار یکی از آزمایش های مهم می باشد که برای بررسی و تشخیص بیماری هایی مانند بیماری های کلیوی، عفونت ادراری، سنگ کلیه، بیماری کبدی و دیابت انجام می گیرد. در طی این آزمایش، ادرار از نظر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. ادرار ساختار شناخته شده ای دارد. به همین دلیل وجود برخی فاکتور‌ ها در آن مانند پروتئین یا قند نشان دهنده اختلال سیستم های مختلف بدن می باشد. در کل این آزمایش، یکی از مهم ترین تست هایی است که برای ارزیابی سلامت بدن به خصوص کلیه ها و مجاری ادراری کاربرد دارد.
به همین جهت در این مقاله قصد داریم هزینه آزمایش ادرار ۱۴۰۱ را بررسی کنیم.

جهت مطالعه محتوای ۴ دقیقه ای ذیل با ما همراه باشید.

مختصری از آزمایش ادرار | هزینه آزمایش ادرار ۱۴۰۱

یک آزمایش ساده که ادرار را از نظر فیزیکی، شیمیایی و میکروسکوپی بررسی می کند، تست آنالیز ادرار می باشد.
همانطور که می دانید، وجود مشکل در هر یک از ارگان های بدن، روی ظاهر، غلظت و محتوای ادرار تاثیر می گذارد.
آزمایش کامل ادرار برای تشخیص و اثبات وجود بعضی از مواد و سلول ها از جمله قند، پروتئین، خون، گلبول‌ سفید و گلبول های قرمز انجام می شود. در این آزمایش نمونه ادرار در ظرفی تمیز جمع آوری می شود و مورد بررسی قرار می گیرد. بهترین زمان برای انجام آزمایش ادرار صبح است.
چون غلظت ادرار به این علت که مدت زیادی در مثانه مانده، بیشتر است. در تست آنالیز ادرار رنگ، بو، وزن مخصوص و ph ادرار بررسی می شود.

ادرار در حالت طبیعی چه ویژگی هایی دارد؟

ادرار در حالت طبیعی باید کاملاً شفاف باشد. به طوری که بتوان نوشته های یک کاغذ را از پشت ظرف شیشه ای حاوی ادرار خواند.
رنگ آن هم در صورت نوشیدن آب کافی، می تواند بی رنگ تا زرد ملایم باشد. اگر هم فرد در طول روز آب کمتری بنوشد، ادرار غلیظ تر و رنگ زرد آن تیره تر می شود. اما شفافیت خود را حفظ می کند. حجم ادرار هم با توجه به میزان مصرف مایعات و الکترولیت ها متغیر است. برای مثال یک فرد ۷۰ کیلوگرمی ‌می تواند در طول روز به طور متوسط بین ۲ تا ۵/۲ لیتر دفع ادرار داشته باشد.

برای آنالیز ادرار سه روش وجود دارد که ممکن است در آزمایش شما از همه این روش ها استفاده شود:

  1. روش اول آنالیز بصری است که رنگ و وضوح آن را بررسی می کند. اگر در ادرار شما خون وجود داشته باشد، ممکن است قرمز یا قهوه ای تیره باشد. کف در ادرار می تواند نشانه ای از بیماری کلیوی باشد، در حالی که ادرار کدر ممکن است به معنی ابتلا به عفونت باشد.
  2. روش دوم آزمایش میکروسکوپی چیز های خیلی کوچک را بررسی می کند که با چشم دیده نمی شوند. مانند سلول های قرمز خون، گلبول های سفید خون و باکتری ها.
  3. روش سوم آنالیز ادرار آزمایش دیپ استیک (dipstick) است که از یک نوار پلاستیکی نازک که به مواد شیمیایی آغشته شده است در آن استفاده می شود. این نوار به ادرار شما آغشته می شود و مواد شیمیایی موجود در آن واکنش نشان می دهند و اگر سطح آن ها بیش از حد طبیعی باشد تغییر رنگ می دهد.
هزینه آزمایش ادرار 1401 - آزمایشگاه فارابی
آزمایشگاه فارابی بهترین مرکز انجام آزمایش ادرار در تهران با بیش از ۴۰ سال سابقه

شرایط نمونه گیری ادرار اول صبح برای آزمایش

  1. این آزمایش معمولا به صورت ۱۲ ساعته انجام می گیرد و شما باید ادرار اول صبح را به اندازه چند قطره تخلیه کنید و سپس باقی ادرار را در ظرف نمونه تخلیه کنید.
  2. پیش از انجام تخلیه مثانه محل خروج ادرار را با صابون و آب استریل کرده و با دستمال خشک کنید.
  3. قبل از نمونه گیری مصرف آنتی بیوتیک باید قطع شود.
  4. دقت کنید اگر در منزل نمونه گیری را انجام می دهید آن را تا انتقال به مراکز تشخیصی یا مامور اعزامی در منزل طبقه پایین یخچال نگهداری کنید.

کاربرد آزمایش ادرار

  1. تشخیص پزشکی: درصورتی که بیمار از علائمی همچون تکرر ادرار، سوزش ادرار، دل درد، کمر درد و ادرار خونی برخوردار باشد، پزشک برای تشخیص قطعی آزمایش ادرار را توصیه می کند.
  2. بررسی کلی: در برخی از موارد پزشک برای بررسی سلامت کلی فرد انجام آزمایش ادرار را لازم می داند. بانوان باردار، افرادی که جراحی داشتند و در بیمارستان بستری هستند و یا از بیماری کبدی و کلیوی یا دیابت رنج می برند در این گروه می باشند.
  3. نظارت پزشکی: افراد مبتلا به دیابت، بیماری های کلیوی، سنگ کلیه و بیماری کبدی هرچند وقت یکبار زمان معاینات پزشکی احتیاج به آزمایش ادرار جدید دارند.

اگر برای انجام آزمایش ادرار و یا مدفوع محدودیت خروج از منزل دارید و یا اینکه بیمار شما توانایی حرکت ندارد می توانید خدمات انجام آزمایش مدفوع و ادرار را در منزل دریافت کنید.

هزینه آزمایش ادرار 1401 - آزمایشگاه فارابی
آشنایی با بهترین آزمایشگاه برای انجام آزمایش ادرار – آزمایشگاه فارابی

پیشنهاد ما به شما عزیزان

همانطور که اشاره کردیم، آزمایشات ادرار معمولاً برای تشخیص عفونت دستگاه ادراری، تعیین وجود قند در بیماران دیابتی، وجود سنگ کلیه، فشار خون بالا و بعضی از بیماری های کلیوی و کبدی انجام می شود. درمان عفونت مجاری ادراری مورد بسیاری مهمی است. زیرا عفونت مثانه در صورتی که درمان نگردد، می تواند به کلیه ها برسد و آسیب های جبران ناپذیری به آن ها برساند. بهتر است قبل از انجام آزمایش در انتخاب آزمایشگاه دقت لازم و کافی را داشته باشید.

آزمایشگاه فارابی با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و پرسنل مجرب آماده ارائه خدمات مربوط به انجام انواع آزمایشات و چکاپ در تهران می باشد. هر یک از این آزمایش ها به طریق مختلفی انجام می شوند که بسته به نوع آزمایش تعیین می گردد. نوع نمونه گیری و همچنین هزینه تجهیزات استفاده شده در طی آزمایش تعیین کننده هزینه نهایی می باشد.

تیم پرسنلی این آزمایشگاه دارای مدارج بالا و تخصصی در زمینه علوم آزمایشگاهی می باشند. کلیه خدمات انجام آزمایش تحت نظارت کادر مجرب و حرفه ای آزمایشگاه فارابی انجام می شود. علاوه بر این به دلیل انجام هزاران نمونه آزمایش در زمینه‌ های مختلف بسیار با تجربه هستند.
آزمایشگاه طبی فارابی جزو اولین آزمایشگاه های ایران با هدف ارتقا سطح سلامت و بهداشت شهروندان محترم می باشد. جهت دریافت مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

راه های ارتباطی با ما

۰۲۱۲۲۲۲۹۸۶۲

آدرس آزمایشگاه

تهران ، خیابان شریعتی ، نبش ظف

۳.۱/۵ - (۷ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 6 =