انجام آزمایش B2 Glycoprotein | آزمایشگاه فارابی

جهت انجام آزمایش B2 Glycoprotein به آزمایشگاه فارابی مراجعه فرمایید


انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی

انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی مطابق دانش روز انجام می گیرد.

آزمایش b2 glycoprotein igm به منظور شناسایی برخی از بیماری ها مانند سندرم آنتی فسفولیپید انجام می شود.آنتی بادی بتا ۲ گلیکوپروتئین به عنوان یکی از آنتی بادی های اولیه به شمار می رود.
در برخی موارد خاص، این آنتی بادی، فسفولیپیدهای موجود در لایه بیرونی غشای سلولی را هدف قرار می دهد. این امر سبب ابتلای افراد به برخی از بیماری ها و ناهنجاری ها در بدن می شود. با کمک آزمایش B2 Glycoprotein می توان این بیماری ها را به موقع تشخیص داده و از پیشرفت آن جلوگیری نمود.
به منظور آشنایی بیشتر مخاطبین عزیز با تفسیر آزمایش b2 glycoprotein به بررسی اجمالی این آزمایش خواهیم پرداخت. پس پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

لطفا اندک زمانی جهت مطالعه محتوای پیش رو با ما همراه باشید

هدف از آزمایش B2 Glycoprotein چیست؟

آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی به منظور تشخیص سندروم فسفولیپید انجام می پذیرد. با تشخیص به موقع این سندرم می توان از پیشرفت و حاد شدن بیماری جلوگیری نمود.
در واقع با انجام این آزمایش می توان به موقت و یا دائمی بودن سندروم پی برد. آزمایش مثبت آنتی بادی گلیکوپروتئین اغلب با این بیماری دیده می شود.

انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی به منظور تشخیص اپیزود ترومبولیک نیز صورت می گیرد. اپیزود ترومبولیک یا ترومبوآمبولی وریدی نوعی از بیماری است که به دنبال لخته شدن بدون دلیل خون در بدن انسان به وجود می آید. تشخیص علت سقط مکرر جنین در بانوان نیز از دلایل دیگر تجویز این آزمایش توسط پزشک می باشد.

انجام آزمایش B2 Glycoprotein | آزمایشگاه فارابی
مدت زمان آزمایش B2 Glycoprotein ـ آزمایشگاه فارابی

آزمایش B2 Glycoprotein چه زمانی انجام می شود؟

آزمایش B2 Glycoprotein در مرحله اول به همراه آنتی بادی کاردیولیپین انجام می شود. در صورتی که علائم APS یا لخته خون بدون توضیح در بدن بیمار مشاهده شود لازم است برای انجام این آزمایش اقدام نمایید. در صورتی که در ماه های دوم و سوم بارداری دچار سقط جنین شوید، لازم است این آزمایش را برای یافتن علت سقط انجام دهید.
اگر به بیماری بافت همبند یا لوپوس اریتماتوز مبتلا هستید لازم است نسبت به انجام آزمایش B2 Glycoprotein اقدام کنید. چرا که امکان دارد بیماری لوپوس با سندروم فسفولیپید در ارتباط باشد.

شرایط نمونه گیری در آزمایش B2 Glycoprotein

برای انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی به ناشتا بودن بیمار نیازی نیست. نمونه گیری در آزمایشگاه فارابی توسط افراد متخصص و دانش آموخته انجام می گیرد.
کادر این مجموعه پس از نمونه گیری، محل خونگیری را از لحاظ قطع خونریزی به طور دقیق بررسی می کنند. نمونه خون دریافت شده در این آزمایش با استفاده از مواد ضد انعقاد خون جمع آوری می شود.
حداکثر دو ساعت پس از نمونه گیری، اقدامات لازم برای جداسازی سرم خون انجام می پذیرد. نمونه گیری در محیطی کاملاً بهداشتی، توسط بهترین و به روزترین تجهیزات مورد بررسی قرار می گیرد. به همین دلیل نتایج حاصل از این آزمایش در آزمایشگاه فارابی، دقیق و درست خواهند بود.

شرح آزمایش B2 Glycoprotein

آنتی بادی بتا ۲ گلیگوپروتئین به عنوان یک آنتی بادی خودکار در بدن انسان عمل می کند. این آنتی بادی با لخته های نامناسب خون همراه است.
این آنتی بادی، پلاکت ها و پروتئین های چربی غشای سلولی را هدف قرار می دهد. دستور انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی به منظور تشخیص افزایش این مواد و همچنین آنتی بادی های دیگر مانند کواگولات سل و کاردیولیپین داده می شود. اگر افزایش این آنتی بادی با آزمایش مشخص شود احتمال وجود لخته در سرخرگ و سیاهرگ های بدن وجود دارد.

انجام آزمایش B2 Glycoprotein | آزمایشگاه فارابی
جهت انجام آزمایش B2 Glycoprotein با آزمایشگاه فارابی تماس بگیرید

تفسیر نتایج آزمایش B2 Glycoprotein

علاوه بر نتایج آزمایش بتا ۲ گلیکوپروتئین، پزشک برای تشخیص بهتر، بیمار را به صورت فیزیکی معاینه می کند. پس از بررسی علائم بیماری و سابقه پزشکی و نتایج آزمایش، اقدامات لازم در پروسه درمان انجام خواهد شد. اگر آزمایش بتا ۲ گلیکوپروتئین مثبت باشد، امکان ابتلا به سندروم فسفولیپید وجود دارد.
پزشک در صورت مثبت بودن نتیجه، دستور تکرار آزمایش پس از ۱۲ هفته را خواهد داد. هدف از انجام آزمایش دوم، شناسایی مدت اثر این سندروم و موقت یا همیشگی بودن آن است.

بعضی اوقات ممکن است آزمایش بتا ۲ منفی و آزمایش سایر آنتی بادی های فسفولیپید مثبت باشد. در این حالت اگر علائم و نشانه های بیماری وجود داشته باشد، احتمالاً فرد به سندروم APS مبتلا است.
چنانچه نتایج انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی ضعیف یا مثبت و برای سایر آنتی بادی ها منفی باشد، آنتی بادی به دلایلی غیر از بیماری سندروم ایجاد شده است. در صورت منفی بودن تکرار آزمایش، احتمال موقتی بودن آنتی بادی وجود دارد.
این آنتی بادی ها به دلیل ابتلا به برخی عفونت های خاص، بیماری ایدز و برخی سرطان ها نیز به وجود می آیند. از دلایل دیگر ایجاد آنتی بادی های غیر سندرومی، مصرف داروهایی مانند فنی توئین، پروکائین آمید و پنی سیلین است.

اگر تست آنتی بادی در بیمار مبتلا به لوتوس مثبت باشد، خطر ابتلای بیمار به بروز لخته در عروق حیاتی افزایش می یابد. چرا که چندین آنتی بادی فسفولیپید با ناهنجاری های خود ایمنی مرتبط هستند. در صورت منفی بودن تست آنتی بادی در فرد مبتلا به خود ایمنی، این آزمایش تکرار خواهد شد.
این کار به منظور تشخیص شروع تولید آنتی بادی یا عدم تولید آن انجام می شود. زیرا امکان تولید آنتی بادی بتا ۲ گلیکوپروتئین در طول مدت ابتلا به این اختلال وجود خواهد داشت.

کلام آخر

انجام آزمایش B2 Glycoprotein در آزمایشگاه فارابی از خدمات مهم این مرکز است. آزمایشگاه فارابی از کادری مجرب و متعهد و تجهیزات به روز بهره مند می باشد.
این مجموعه در تلاش است با تأمین سلامت جامعه، گام مهمی در راستای جلب رضایت مراجعین محترم بردارد. کلیه آزمایشات تخصصی آزمایش SARS.COV2 (S1RBD) Neutralizing IgG در آزمایشگاه فارابی تحت نظارت پزشکان متخصص صورت می گیرد. به همین دلیل آزمایشات عمومی و اختصاصی در این مرکز، بدون کوچک ترین خطایی انجام می شود.
آزمایشگاه فارابی در طول هفته حتی روزهای تعطیل، آماده ارائه خدمات خود به شما عزیزان می باشد. پس از انجام آزمایش در این مجموعه می توانید بدون مراجعه حضوری، جواب آزمایشات خود را در سایت آزمایشگاه فارابی مشاهده نمایید.

با تشکر از همراهی شما عزیزان
تحریریه آزمایشگاه طبی فارابی

راه های ارتباطی با ما

۰۲۱۲۲۲۲۹۸۶۲

آدرس آزمایشگاه

تهران، خیابان شریعتی، نبش ظفر

۳.۷/۵ - (۳ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =