ادرار خونی

همانطور که می دانید کلیه ها و سایر قسمت های دستگاه ادراری می توانند باعث نشت خون در ادرار شوند.

روش های تشخیصی عبارتند از:

سی تی اسکن

سی تی اسکن که در واقع عکس برداری با اشعه X است، می تواند در تشخیص سنگ مثانه، کلیه، تومورها و سایر ناهنجاری های مثانه، کلیه ها، حالب ها و میزراه کمک کننده باشد.

فراصوت کلیه

در تست فراصوت کلیه از امواج رادیویی برای داشتن تصویری از ساختار کلیه استفاده می شود.

آی وی پی

این روش نیز، یک روش استفاده از اشعه X برای داشتن تصویر مجاری ادراری است که در آن از رنگ استفاده می شود.

سیستوسکوپی

سیستوسکوپی در حقیقت آندوسکوپی مثانه است. در این تست از یک لوله نازک و کوچک که در سر آن دوربینی قرار گرفته است، استفاده می شود. این لوله از طریق میزراه به سمت مثانه هدایت می شود. در این روش ممکن است نمونه برداری از بافت مثانه نیز انجام شود. این نمونه برای بررسی ناهنجاری ها و سلول های سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد.

نمونه برداری از بافت کلیه

در این روش به منظور تشخیص بیماری های کلیوی، یک نمونه کوچک از بافت کلیه برداشته شده و در آزمایشگاه توسط میکروسکوپ های تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

لازم است بدانیم گاهی اوقات هم تغییرات رنگ ادرار می تواند به دلیل رنگ موجود در غذاهای خشک شده، داروها و یا مصرف مقادیر زیاد چغندر باشد.

علائمی نظیر افزایش فشار خون، ضعف و بی حالی، ورم بدن و صورت مخصوصا ورم پاها و پف کردن زیر چشم ها می تواند نشانه وجود یک بیماری کلیوی باشد.

هماچوری یا همان ادرار خونی می تواند به تنهایی و بدون علامت دیگری ایجاد شود. اگرچه علت این خونریزی نیز در بیشتر موارد، بیماری زمینه ای است که می تواند به خونریزی متوسط تا شدید منجر شود.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + ده =